Beauty Centre Maastricht

Over de kliniek

Beauty Centre Maastricht is gespecialiseerd in injectables, zoals Botuline Toxine en Fillers, tegen huidveroudering en ter huidverbetering.

Een natuurlijk resultaat, een gepersonaliseerde behandeling en kwaliteit en veiligheid zijn maximale prioriteit voor drs. Renate Cheung, esthetisch arts en oprichter van de kliniek.

Natuurlijk resultaat

Renate streeft naar verfijning van rimpels en plooitjes zonder daarbij het karakter van het gezicht en de mimiek te veranderen. Hiermee wordt een natuurlijk resultaat bereikt.

Gepersonaliseerde behandeling

Renate ziet ieder mens als individu die een luisterend oor en onverdeelde aandacht verdient. Zij geeft eerlijk advies en neemt de tijd voor haar cliënten. Haar doel is om samen met u tot een mooi resultaat te komen waar jullie samen tevreden over kunnen zijn.

Veiligheid: een topprioriteit

Het is bekend dat voor elke medische behandeling een risico bestaat, zo ook voor Botuline Toxine en fillers. Obstructie van bloedvaten is de meest gevreesde complicatie. Om deze complicatie te voorkomen werkt Renate met echografie, waarmee in kaart wordt gebracht waar de bloedvaten precies liggen en zo vermijdt kunnen worden. Uw veiligheid is topprioriteit voor Renate en het Beauty Centre Maastricht.

Openingstijden

Maandag: 11.30 - 14.30

Dinsdag: 9.00 - 21.00

Donderdag: 9.00 - 14.30

Vrijdag: 9.00 - 14.30

Zaterdag: 11.00 - 13.00

Zondag: 11.00 - 13.00

Vragen?

Renate Cheung